top of page

Brandslanghaspels
Berki heeft exclusief smal haspels leverbaar. 

Toepassing

Klasse A

Brandslanghaspels zijn aangesloten op het waterleidingnet en zijn daarom onbeperkt te gebruiken. Voor veel branden is water een uitstekend blusmiddel. Water is geschikt voor het blussen van beginnende branden (brandklasse A). Met behulp van de brandslang kan de brand worden geblust of vertraagd totdat de brandweer aanwezig is. Het grote voordeel is de relatief eenvoudige bediening en de onuitputtelijke voorraad blusmiddel. Uiteraard geldt ook hier de regel dat je eigen veiligheid voorop staat; je moet veilig het pand kunnen verlaten.

 

Berki brandslanghaspels zijn Kiwa goedgekeurde brandslanghaspels volgens de EN671-1, en voorzien van plaatstalen haspelbladen, welke epoxy polyester gecoat zijn in de kleur RAL3000.

De brandslanghaspels worden standaard geleverd met montageset, volgens de EN694 goedgekeurde volrubberslang met Eurojet straalpijp, doorstroomafsluiter voorzien van kogelafsluiter, slanggeleider en straalpijphouder.

Kijkt u hieronder naar de mogelijkheden.

schuimblussers

Berki Brandslanghaspel

Buiten hierboven vermelde standaard (maten) brandslanghaspels, levert Berki Brandbeveiliging tevens diverse afwijkende maten en uitvoeringen, zoals haspelbladen in afwijkende maten en materiaalsoorten.

Bovendien levert Berki beschermkasten in de kleuren wit & rood t.b.v. bovengenoemde haspels. 
Alle Berki Brandslanghaspels voldoen aan de daarvoor geldende NEN normering.

bottom of page